Română      Русский      English

 

 

 

 

 

 

 


 


 »  Despre noi  »  Misiunea noastră
Misiunea noastră

 

Asociația ghizilor, lectorilor și translatorilor din Republica Moldova oferă itinerarii turistice exclusive pe meleagul nostru însorit – Moldova. Pe parcursul a mai multor ani de activitate pe piața turistică din țară, am reușit să adunăm cea mai bună echipă de profesioniști, care este disponibilă întotdeauna să împărtășească tuturor din cunoștințele și experiența acumulată.

 

         Misiunea noastră constă în faptul de a promova o nouă imagine turistică a Moldovei.

 

         Principiile noastre de bază:

  1. Noi considerăm că Antalya și Atena sună bine, dar înainte de a explora aceste orașe minunate, este necesar de cunoaște și venera Patria ta și în aceasta constă misiunea noastră – prin intermediul excursiilor ajutăm oamenii „să descopere” pentru ei Moldova.

 

  1. Deasemenea considerăm că este necesar de a ne cunoaște vecinii și să întreținem relații amicale cu ei, cu atât mai mult că avem un trecut istoric comun (mai îndepărtat sau mai recent) – prin urmare, am dezvoltat un sistem de excursii în România, Ucraina și Federația Rusă.

 

  1. Noi încercăm să racordăm serviciile noastre standardelor europene: mijloace de transport confortabile, monumente, concerte, manifestări tematie, excursii teatralizate, concursuri cu premii și cadouri, surprize...

 

  1. Toți membrii echipei Asociației ghizilor, lectorilor și translatorilor din Republica Moldova au studii superioare în domeniul turismului și își îmbunătățesc în mod constant abilitățile personale în cadrul diferitor cursuri și seminare, atât în țară cât și peste hotare (România, Polonia, Ucraina, Turcia, Federația Rusă, Statele Unite ale Americii). În cadrul Asociației activează cei mai buni ghizi din Republica Moldova cu o experiență impresionantă, dar instruim și ghizi tineri, care, cu entuziasmul caracteristic vârstei vor revoluționa întreaga noastră activitate.

 

  1. Asociația ghizilor, lectorilor și translatorilor din Republica Moldova dezvoltă excursii și itinerarii turistice exclusive. De exemplu, în partea de nord a țării – meridianul geodezic „Struve” – primul monument UNESCO de pe teritoriul Republicii Moldova, un itinerar turistic nou – „Piretus”, tururi unice și fascinante în orașul Chișinău – „arta ceaiului” pe acoperișuri, excursii la muzee, tururi de shopping, disco-tururi, tururi pentru gurmanzi și altele. 

 

  1. Recepția grupurilor mixte în Moldova – este activitatea noastră preferată, în cardul căreia putem propune oaspeților noștri toată dărnicia și ospitalitatea țării noastre. Preferata noastră este Dionis Weekend – un program de 2-3-5 zile (Drumul Vinului), dar elaborăm și excursii individuale, reeșind din interesele și preferințele clienților noștri.

 

  1. Noi singuri am creat itinerariile noastre, am explorat fiecare metru lăsat de urmele strămoșilor noștri și a generației actuale, ne place munca noastră, suntem deschiși pentru idei noi și colaborăm cu satisfacție cu partenerii noștri.

 

 »  Despre noi  »  Misiunea noastră


© 2021 Excursii şi trasee turistice în Republica Moldova

Developed by Andrei Madan

31.05.2012
Total vizitatori unici: 27755   Total ieri: 110   Total azi: 83